Creyghton, Job - In tegenlicht.

Schrijver:
Titel: In tegenlicht.
ISBN: 9789021456447
Taal: Nederlands
Uitgever: Em. Querido's, Amsterdam
Bijzonderheden: 2005; 287 pag.; paperback
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Anna Landman, oorlogsfotograaf voor een Nederlandse krant, raakt in de roerige havenstad Charcuz in een penibele situatie. Voor haar ogen wordt haar vriendje Tippy, een kleine, onschuldige jongen, doodgeschoten. Wat anders kan ze doen dan er getuige van zijn, en er opnames van maken? Wanneer één foto uit de serie verkozen wordt tot World Press Photo, wordt haar ambivalentie nog groter. Ondertussen brengt haar ambitie om met een onthullende reportage over internationale wapenhandel haar naam voorgoed te vestigen, haar in een benarde positie. Terwijl ze haar moeder en geliefden in Nederland ernstig verwaarloost, wordt ze door haar minnaar in contact gebracht met een geheimzinnige gevangene, Kalchas Chazzami, en komt ze een spannend complot op het spoor. Maar waar kiest Anna uiteindelijk voor wanneer ze voor de poort van de ambassade staat omdat de stad in oorlog raakt? Houdt zij de foto's van Tippy's begrafenis voor zichzelf of staat ze die af in ruil voor een vrije aftocht?
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.