Harinck, Hennie - Scènes uit een stiefgezin. Rreality-roman

Schrijver:
Titel: Scènes uit een stiefgezin. Rreality-roman
ISBN: 9789063052751
Taal: Nederlands
Uitgever: Archipel, Amsterdam - Antwerpen
Bijzonderheden: 2007; 136 pag.; paperback.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op een dag realiseerde ik me opeens dat ik moedwillig had gekozen voor een bestaan als permanente oppas van de kinderen van mijn lief. Dat inzicht overviel me om halfnegen op een dinsdagochtend. Ik had net Arthur en Belle naar school gebracht en trof thuis de ontbijttafel aan als een schilderij van Karel Appel. Karin heeft een hectisch liefdesleven achter de rug wanneer ze weduwnaar Victor ontmoet. Ze zwicht pas echt voor hem als ze zijn jonge kinderen leert kennen - diep weggestopte moedergevoelens blijken opeens springlevend. Vriendin Rosa waarschuwt haar voor de valkuilen van het stiefmoederschap, maar dat weerhoudt Karin niet van een huwelijk met Victor. Haar leven ondergaat een totale metamorfose als ze haar vrije leventje inruilt voor een bestaan als werkende stiefmoeder. Gaandeweg realiseert ze zich dat al haar optimistische plannen met haar stiefgezin in de praktijk niet blijken te werken. Ze overweegt haar bestaan te ontvluchten als ze beseft dat ze is geworden waar Rosa haar steeds voor heeft gewaarschuwd: de boze stiefmoeder uit de sprookjes.
Scènes uit een stiefgezin is een herkenbaar maar ook confronterend boek over het verwarrende leven van een hedendaags stiefgezin. Met veel humor schetst de schrijfster een eerlijk en emotioneel portret van een zelfbewuste, werkende vrouw die houdt van een man met kinderen uit een eerdere relatie.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.