Knol, Martijn - Aphinar, een romantische tragedie.

Schrijver:
Titel: Aphinar, een romantische tragedie.
ISBN: 9789029078696
Taal: Nederlands
Uitgever: J.M. Meulenhoff
Bijzonderheden: 2007; 355 pag.; paperback.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vloekend en tierend rijdt Bart de Bard van Amsterdam naar zijn geboortedorp – in z'n achteruit, want vooruit wil zijn Fiat niet meer. Jaren eerder beleefde hij in een sprookjesachtig dorp op de Domrechtse Heuvelrug zijn eerste grote liefde voor Roos. Bart droomde ervan een groot acteur te worden, Roos wilde naar de hotelschool om haar leven te kunnen doorbrengen in schitterende grand hotels. Maar de tijd slaat vele wonden: de liefde raakte gecorrumpeerd en de grote dromen spatten uiteen.
Om Roos te vergeten is Bart verhuisd naar Amsterdam. Maar vergeten lukt niet. Zoals hij zelf constateert: 'Je kunt jezelf maar één keer weggeven.' Er rest hem niets anders dan het verleden opnieuw in herinnering te roepen.
Martijn Knol wisselt woedende Céline-achtige monologues intérieurs – hard en ritmisch – af met een even sensueel als ontluisterend liefdesverhaal vol knipogen naar Nabokov en andere literaire helden. Zijn ongekende taalvirtuositeit doet de roman schokken en vloeien, sprankelen en gloeien.
Aphinar is een muzikaal en beeldend boek over liefde en vergankelijkheid, ijdelheid en eerzucht, theater en taal en over het onvermogen van de kunst om werkelijk te troosten.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.