LAMPO, JAN. - Blauwe duivels ; enige andere verhalen

Schrijver:
Titel: Blauwe duivels ; enige andere verhalen
ISBN: 9789063064082
Taal: Nederlands
Uitgever: Leuven; Davidsfonds;
Bijzonderheden: 2000; z.d.; 148 pag.; linnen, gebonden met stofomslag; Ongelezen, naamstempel op schutblad.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Was Nannerl Mozart (de zus van...) echt de eerste liefde van de jonge burggraaf van Valmont? Waarom krijgt het tienermeisje Helga Cooreman het aan de stok met het leven en de liefde in die moeilijke jaren zeventig? Hoe helpt een pluk haar, gekleefd in een fotoalbum, een journalist om van zijn vriendin af te komen? Wat bezielde Hendruk Conscience om zijn twee succesromans te herwerken? Hoe verzinkt Jeanneke, een volksvrouw uit Borgerhout, in het diepe moeras van vreemdelingenhaat? Waar is Aagje gebleven en wat heeft deze vrouw van doen met een pas ontdekt 15de-eeuws uurwerkmechanisme?

De personages van Jan Lampo zijn zeker geen helden. Soms leggen ze veel moed aan de dag - of is het de moed der wanhoop? Verlangen en verlorenheid, en een zoektocht naar de identiteit tekenen hun leven.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.