Ploeg, Peter van der - Vier vrouwen.

Schrijver:
Titel: Vier vrouwen.
ISBN: 9789025498344
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact Amsterdam/Antwerpen
Bijzonderheden: 2000, 127 pag.; paperback, naam op schutblad.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hoewel pas vijfendertig bevindt boekhandelaar Max Wijngaard zich in een heuse midlife-crisis. Zelf kind van gescheiden ouders worstelt hij met zijn vaderschap, zijn rol als echtgenoot, zoon en broer, en met het leven in het algemeen. Hij zoekt zijn heil bij de twintigjarige Tessa, die hem beter lijkt te begrijpen dan wie ook. Terwijl zijn familie deze vriendschap met argusogen bekijkt, raakt Max langzaam maar zeker de greep op zijn leven kwijt.

Melancholie en vraagtekens domineren zijn belevingswereld. Om aan zichzelf te ontsnappen neemt hij steeds vaker plaats in het publiek voor wie hij zijn leven speelt. Niet altijd is hij gelukkig met wat hij ziet, maar de regie in eigen hand nemen blijkt onmogelijk.

Pas als zijn vader plotseling overlijdt en zijn moeder niet op de begrafenis verschijnt, weet hij wat hem te doen staat.
Vier vrouwen is het verhaal over een zoektocht, over het onzekere leven en over verlangen naar vroeger. In een sobere, doeltreffende stijl beschrijft Van der Ploeg een beslissende episode uit het leven van Max Wijngaard, een eenzelvige tobber met een verfijnd gevoel voor het absurde.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.