Schreuders, Liesje - De zondagsleraar.

Schrijver:
Titel: De zondagsleraar.
ISBN: 9789038867779
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam
Bijzonderheden: 2001; 155 pag.; paperback.
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na een verblijf in het buitenland komt de hoofdpersoon uit 'De zondagsleraar' haar vroegere leraar Leon Sebastiaan weer tegen. Tijdens het gesprek met hem ziet zij schrijnend helder het broze staketsel van de groep leerlingen die hij op zondag lesgaf en hoe die groep langzaam uit elkaar viel. Flarden van vroegere gesprekken, discussies, herinneringen, ontboezemingen en conflicten wisselen elkaar af en scheppen het beeld van strijdbare jonge mensen die koppig proberen hun lot in eigen handen te nemen. 'De zondagsleraar' is geen roman over school. Het is de ontnuchterende geschiedenis van Leon Sebastiaan, 'zijn' kinderen en hun onvermogen om elkaar te begrijpen. 'Aan de wilde kant' - het vorige boek en het debuut van Liesje Schreuders - werd alom positief ontvangen: Het is knap hoe zij aan het autobiografische een vleug universaliteit heeft weten te verlenen
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.