Willems, Jo - Paladijnen in de sneeuw

Schrijver:
Titel: Paladijnen in de sneeuw
ISBN: 9789046801987
Taal: Nederlands
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Bijzonderheden: 2007; 447 pag.; paperback;
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Calcutta, de anus mundi, eind jaren tachtig van de vorige eeuw.
De naamloze verteller van het verhaal, een ex-drugsdealer, nu belegger en adviseur in allerhande malafide praktijken, doet een melodramatische zelfmoordpoging. Hij wordt gered door de dikke taxichauffeur Anindo.
Vanaf dat moment neemt Anindo de regie over het leven van de verteller en reist met hem mee terug naar Europa. Daar beginnen ze samen met Tariq - een liefdesliederen zingende Pakistaan - en Bukje - een licht autistische boekhoudster die kranten leest van een jaar oud - een handel in vliegende tapijten.
Langzaam maar zeker blijkt het wonderlijke gezelschap, inmiddels uitgebreid met de peepshowuitbater Dikke Dinsdag, deel uit te maken van een nietsontziende maffiafamilie. Het mysterieuze tapijt 'Paladijnen in de sneeuw' is de onheilspellende verzinnebeelding van de alom aanwezige dreiging waaronder alle personages in dit milieu van georganiseerde criminaliteit en moderne horigheid gebukt gaan. Ontsnappen uit deze wereld waarin liefde en geluk een illusie zijn, is onmogelijk. Of toch niet?
Paladijnen in de sneeuw is niet alleen een duister en bizar verhaal over misdaad en geweld, maar bovenal een wervelende roman die met zijn uitbundige, flamboyante stijl de lezer overrompelt en ademloos achterlaat.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.