Verreydt, Detty - Het huis van de lijster.

Schrijver:
Titel: Het huis van de lijster.
ISBN: 9789038874494
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam/Antwerpen
Bijzonderheden: 2000, 234 pag.; paperback. Naamstempel op schutblad.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Louise van Regemortel heeft een leven vol liefde achter de rug. Onbaatzuchtige liefde. Liefde die niet buigt voor tegenslag en verdriet. De hoogbejaarde Louise krijgt plots een laatste kans te schitteren in haar glansrol: de oermoeder die alles en iedereen bijeenhoudt. Op het moment dat de familie Van Regemortel uit elkaar dreigt te vallen komen vier generaties samen in het huis van Louise. Terwijl zoon Ward, kleindochter Marjan en achterkleindochter Sol weifelend hun eigen identiteit trachten te vinden, staat Louise in het middelpunt van hun kleine verhalen over groot leed. Louise fleurt op en zal nog één keer de weerbare en zelfbewuste vrouw zijn die ze voor haar hersenbloeding is geweest. In haar wankele geheugen gaat ze op zoek naar haar eigen geschiedenis die onlosmakelijk is verbonden met haar huis. De eenvoudige burgerwoning is een haast mythische ankerplaats, een onuitputtelijke bron van geborgenheid en herinneringen. in het relaas van deze Antwerpse familie vloeien verleden en heden moeiteloos samen.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.