Leeuw, Jan de - Droom niet meer.

Schrijver:
Titel: Droom niet meer.
ISBN: 9789063065089
Taal: Nederlands
Uitgever: Davidsfonds / Literair
Bijzonderheden: 2004; 179 pag.; paperback.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Sleurt de lezer mee in een intrigerend verhaal van corruptie, hypocrisie, seks en moord.
Geschreven vanuit het standpunt van een volkse vrouw
Madame Iris,
Ik had het kunnen weten. Ge schaatste te snel over het leven. Een flits, een schittering van het ijs, een opwaaiend kleed en ge waart weg.
Had ik het geweten... Maar nee, ik sta als een domme koe aan de deur van uw hotelkamer te wachten als de flikken opendoen.
Vermoord, zeggen ze.
En natuurlijk hebben ze veel te rap de verkeerde gast te stekken. Dus zal Suzanne het weer zelf moeten doen, zeker. En ik heb het gedaan, Iris. Ik ben uw moordenaar gaan zoeken.
Ik heb gelogen en bedrogen. Ik heb ingebroken en een collega vergiftigd. Ik heb mijn best gedaan. Maar nu is het genoeg. Elke ochtend kam ik u verder uit mijn haar en ge zweeft met de schilfers mee het venster uit. Elke dag krimpt de zekerheid dat ik juist was en de politie niet en ik krimp mee tot ik weer pas in mijn leven.
Het leven is goed geweest. Er zat wat spanning in.. Maar het is voorbij. Ik moet u laten gaan, Iris. Het wordt tijd dat ik stop met dromen.
Suzanne Schoenaerts, een vriendin.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.