Jong, Nol de - Man voor mijn vrouw. roman

Schrijver:
Titel: Man voor mijn vrouw. roman
ISBN: 9789029073738
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff, Amsterdam
Bijzonderheden: 2003; 222 pag.; paperback.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wie doet dat nu, een contactadvertentie plaatsen voor zijn eigen vrouw? Daniel doet het. Uit de vierentwintig brieven die hij ontvangt, selecteert hij zorgvuldig zijn opvolger, een nieuwe man voor Vera.
In Man voor mijn vrouw ontrolt zich zo het intrigerende verhaal van twee mannen en een vrouw die elk hun redenen hebben om zich te laten meeslepen in een verwoestende ménage à trois. Hoewel de drie aanvankelijk menen hun lot in eigen hand te hebben, blijkt het verloop van hun relatie voor geen van hen te voorspellen. Tijdens een gezamenlijke vakantie in Frankrijk komt het tot een confrontatie. Met rake observaties en in tintelende zinnen toont Nol de Jong de ongenaakbaarheid van geliefden en de vernietigende kracht van jaloezie.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

Logo De boekenzolder

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.