Hermans, Rudi - Liefdeshalve. gedichten. genummerd en gesigneer

Schrijver:
Titel: Liefdeshalve. gedichten. genummerd en gesigneerd.
ISBN: 9789022322147
Uitgever: "Antwerpen; Manteau;
Bijzonderheden: 2007; 1e druk; 83 pag.; paperback; is nieuw; dit is nummer 200 van de 350.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Na de bundels Stuk geluk en Uitgepuurd komt Rudi Hermans met een bundel gedichten over het universele thema van de liefde. Met een onwaarschijnlijke rijkdom aan beelden en een virtuoze beheersing van de taal weet Rudi Hermans de lezer te verleiden en hem vele gelukkige momenten te bezorgen.
Zijn gedichten vragen het om hardop gelezen te worden en al bij de eerste lectuur blijkt de bezwerende kracht van de taal en de rijkdom van de reflectie, die het watermerk vormen van Hermans’ schrijverschap.
Rudi Hermans schrijft naast poëzie romans en novellen, zowel voor jongeren als voor volwassenen. Als dichter debuteerde hij in 2005 met Stuk geluk. Zijn poëzie is even trefzeker als authentiek en doorleefd.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.