Luijters, Guus - Het korte leven van Rosa ter Beek. Een biograf

Schrijver:
Titel: Het korte leven van Rosa ter Beek. Een biografie.
ISBN: 9789020404579
Taal: Nederlands
Uitgever: L.J. Veen - Amsterdam/Antwerpen
Bijzonderheden: 2002; 256 pag.; paperback.
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als Rosa ergens was waar ik ook was, dan kon ik alleen nog maar naar haar kijken. Ze was nog steeds het meisje van dat eerste, onvergetelijke tv-optreden, maar ze had ook al het intrigerende van de toekomstig jonggestorvene.
Tim Krabbé.
Rosa ter Beek (1960-1993) is de auteur van de inmiddels klassiek geworden dichtbundel De zachte zebra. Bij het verschijnen in 1991 werd de bundel door de kritiek en het publiek ingehaald als een nieuw geluid in de vaderlandse poëzie. Alles wees erop dat we van Rosa ter Beek nog veel mochten verwachten, maar op haar drieëndertigste kwam ze om het leven bij een tragisch ongeval in de Pyreneeën.
Het leven van de onweerstaanbare Rosa ter Beek blijkt al net zo doortrokken van mysteriën als haar zebraverzen. Niets in haar korte bestaan is eenduidig. Overal stuit haar biograaf op raadselen. Zijn stralende poging haar geheimen te ontsluieren is tot mislukken gedoemd, maar de biografie Het korte leven van Rosa ter Beek is daardoor alleen maar boeiender geworden.
Tegelijk met Het korte leven van Rosa ter Beek verscheen bij uitgeverij 521 haar door Guus Luijters bezorgde bundel Nagelaten gedichten.
Verder lezen

De boekenzolder uit Sellingen

zakelijk

Logo De boekenzolder

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekenzolder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  De Boekenzolder
  Kamer van Koophandel nummer: 01139857

  http://deboekenzolder.boekwinkeltjes.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.