MOEL, MARIJKE DE - Geniet! Facing death, celebrating life (dagb

Schrijver:
Titel: Geniet! Facing death, celebrating life (dagboek v/d laatste 9 maanden van het leven van de auteur, bij wie hersentumor is geconstateerd)
ISBN: 9789081188913
Taal: Nederlands
Uitgever: van der Hoeven - gebonden
Bijzonderheden: 2007 eerste druk 231 blz. met vele tek. & afb. in kleur, boek verkeert in absolute nieuwstaat
Beschikbaar: 7 exemplaren
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Facing death, celebrating life
Marijke Moel kreeg een hersentumor waaraan zij overleed op haar vijfentwintigste, negen maanden na de diagnose. Ze was toen een wereldreis aan het maken en zat in Australië. Ze beschrijft onder andere haar ziekte, de beperkingen, het verdriet, angsten en andere gedachten, de behandelingen en de gevolgen daarvan. Maar ook de steun die ze kreeg van haar omgeving, de liefde, geluksmomenten, God.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.61 100-350 gr. € 3.48 350gr. - 2000 gr. € 4.35 Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 5.95 Postnl: € 6.95 Ophalen bij DHL of DPD depôt € 5.25 Naar België pakket € 7.35 Ophalen bij DPD depôt België € 6.75

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MOEL, MARIJKE DE - Geniet! Facing death, celebrating life (dagboek v/d laatste 9 maanden van het leven van de auteur, bij wie hersentumor is geconstateerd)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.