Anneese, Cor / Pol, Tino - een zelfhulpboek; Uit de ban van je

Schrijver:
Titel: een zelfhulpboek; Uit de ban van je fobie
Taal: Nederlands
Uitgever: Zomer & Keuning, 1991
Bijzonderheden: Zeer nette paperback, 157 pag., ISBN 9789021002330
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 3,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
"Een der beste zelfhulpboeken voor fobische patiënten met oefenprogramma's voor mensen die hiermee hun straat-en winkelvrees en reisangst kunnen overwinnen. Dit boek verscheen ook in Duitsland met als titel ""Wege aus der Phobie"". In ons land werden circa 10.000 boeken verkocht. Cor Anneese is een gerenommeerde auteur van zelfhulpboeken die ook in Amerika over tandartsangst publiceerde."
Recensie(s)
Dit boek is bedoeld als zelfhulpboek voor mensen met een fobie. Een fobie is een onredelijke angst voor iets dat objectief geen gevaar oplevert, b.v. om de straat op te gaan of om deurknoppen aan te raken. Een van beide auteurs is journalist en heeft zelf aan een fobie geleden. De andere auteur is psycholoog en gedragstherapeut. De in het boek gevolgde methode gaat uit van de bij fobieën al vele jaren toegepaste gedragstherapie. Er is een algemeen gedeelte, waar men oefeningen, adviezen en informatie krijgt. daarna volgen hoofdstukken waarin per soort fobie de praktijk van het dagelijks leven wordt aangepakt. Een doordacht, buitengewoon helder geschreven boekje. Men zou wensen dat voortaan alle boeken over psychologie of therapie door een journalist zouden worden (mede-)geschreven. Bruikbaar voor mensen met fobieën, hun omgeving, artsen en andere hulpverleners.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anneese, Cor / Pol, Tino - een zelfhulpboek; Uit  de ban van je fobie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.