Vries, Jan de - Beproefde geneesmiddelen uit grootmoeders tijd

Schrijver:
Titel: Beproefde geneesmiddelen uit grootmoeders tijd
Uitgever: Sijthoff/Amsterdam, 2-de druk 1987
Bijzonderheden: Nette paperback, 163 pag., ISBN 9021836955
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)

Een uit het Engels vertaald boekwerkje, dat geschreven is door de natuurgenezer Jan de Vries, een Nederlander die momenteel in Schotland woont en werkt. De titel suggereert een boek over het zelf bereiden en/of gebruik van oude geneesmiddelen, maar dat is slechts een onderdeel van het boek. Het grootste deel bevat informatie over geneeskracht uit planten, wortels, zaden, bessen, groenten, fruit, keukenkruiden en granen, gelardeerd met aanprijzingen van de 'Vogel'-preparaten. Het is een vlot leesbaar populair boekje, zonder tekeningen, met goede, leuke, maar ook met hier en daar discutabele adviezen. Op vele plaatsen mis ik een waarschuwing om niet zelf te 'dokteren'. Ook staan er beslist onwaarheden in b.v. dat de Moermantherapie gebaseerd is op gierst.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vries, Jan de - Beproefde  geneesmiddelen uit grootmoeders tijd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.