Losada, Isabel - De snelweg naar verlichting (verslag en ervar

Schrijver:
Titel: De snelweg naar verlichting (verslag en ervaringen van diverse workshops op het gebied van New Age)
Uitgever: De Boekerij, 2001
Bijzonderheden: NIEUWE paperback, 21,5x14 cm., 240 pag., ISBN 9789022530542
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)
De Britse actrice, tv-producente en moeder van een tienerdochter stelt zich voor als 'koffieverslaafde, scepticus en allergisch voor alle vormen van sport'. Gewapend met een flinke dosis nieuwsgierigheid begeeft zij zich in de grillige wereld van de New Age-cursussen. Van 'verander je leven nu', tai chi, het ontdekken van 'de godin in jezelf', tot tantristische seks of een 'woedeworkshop' - geen belevenis is Losada te dol om 'verlichting' te vinden, wat voor haar een compleet, rijk en gelukkig leven leiden betekent. Met de onbevooroordeelde, oneerbiedige en vooral humoristische beschrijving van haar ervaringen biedt het boek zowel herkenningsmateriaal voor cursisten als een eenvoudige handleiding voor mensen die nog onbekend zijn met de ook in Nederland florerende 'verlichtingsindustrie'. Met cursusadviezen en -verwijzingen incl. boektitels, telefoon en (E-mail)adressen in Nederland en Belgie, Groot-Brittannie en de V.S. Omslag in blauw, rood en paars met voorop een lachende boeddha en mediterende vrouw op diens schoot en achterop een foto van Losada.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Losada, Isabel - De  snelweg naar verlichting (verslag en ervaringen van diverse workshops op het gebied van New Age)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.