Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Klein, Norma - Mijn leven als lichaam ( een open en humoristis

Schrijver:
Titel: Mijn leven als lichaam ( een open en humoristische benadering van de twijfels en verlangens bij de ontdekking van de eigen sexualiteit)
ISBN: 9789062491650
Uitgever: Sjaloom, 1988
Bijzonderheden: Nieuw gebonden, 22x14 cm., 234 pag.
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Norma Kleins open en humoristische benadering van de twijfels en verlangens bij de ontdekking van de eigen seksualiteit. - Vanaf 14 jaar.

Het staat altijd zo mooi in de boeken: de mens bestaat uit geest én lichaam. Augie bestaat voor haar gevoel alléén maar uit geest. Ze is nog nooit uit geweest, ze was nog nooit verliefd, laat staan dat ze ooit gevreeën heeft met een jongen. Vergeleken met haar vriendin Claudia, die bepaald niet met haar sexualiteit in de knoop zit, voelt ze zich vaak een halve invalide.

Augie vindt het dan ook wel een geruststellend idee dat Sam Feldman, de jongen die ze bijles moet geven, in een rolstoel zit. Ook Sam bestaat praktisch gesproken immers alleen maar uit geest en is daarmee gelijkwaardig aan Augie. Helaas - of misschien wel gelukkig - vergist Augie zich hierin. Sam hield zich voor zijn ongeluk wel degelijk bezig met de meer aardse geneugten des levens zoals vriendinnen en vrijen en is niet van plan dat nu allemaal maar te vergeten.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klein, Norma - Mijn  leven als lichaam ( een open en humoristische benadering van de twijfels en verlangens bij de ontdekking van de eigen sexualiteit)