Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Pino, Drs. Ronald - Uit angst en uit pijn, ( oefeningen en ove

Schrijver:
Titel: Uit angst en uit pijn, ( oefeningen en overwegingenuit de praktijk van de psychotherapie, toegepast bij het behhersen en overwinnen van pijnen en angsten)
Uitgever: Bigot & Van Rossum, 1988
Bijzonderheden: Nette paperback, 22x14 cm., 134 pag., ISBN 9061343194,
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

Pijn en angst zijn geen ziektes, al worden ze wel als zodanig ervaren en al bestaan er medicijnen tegen pijnen en angsten. Op de lange duur werken die medicijnen overigens niet meer. Pijn en angst zijn symptomen van een ziekte van het bestaan. Het genezen van die ziekte en daardoor het verlichten of geheel opheffen van pijnen en angsten is het doel van dit boek. Dat doel is overigens gegarandeerd - mocht het voorkomen dat uw angsten en uw pijnen niet verdwijnen of aanzienlijk verlicht worden, dan kunt u een beroep doen op de garantie.
In het boek staan de voorwaarden vermeld.
Ronald Pino studeerde psychologie in Utrecht en in Leiden, waar hij afstudeerde in sociale psychologie, pedagogie en conflictpsychologie. Hij was in diverse functies als klinisch psycholoog en therapeut werkzaam.
Na een tiental jaren gevuld met studies en postdoctorale trainingen gewijd aan psychoanalyse, Rogeriaanse therapie, Gestaltpsychologie, Psychodrama, Bioenergetica, groeps-, gezins- en andere therapeutische trainingen en zelf korte tijd trainer voor de Foundation of Psychodrama te zijn geweest hield hij het voor gezien.
Een persoonlijke crisis bracht hem in contact met het Boeddhisme van waaruit hij herboren tot zijn eigen visie op zichzelf, religieuze spiritualiteit en zijn vakuitoefening terugkeerde.
Momenteel is hij zelfstandig gevestigd psychotherapeut gespecialiseerd in de behandeling van ernstige chronische angsten en pijnen en kinderen met schoolproblemen. Een moeilijk arbeidsgebied maar zoals hij zelf zegt: ‘Ik kan niets anders en geen beter abt dan die zelf monnik is geweest...’
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pino, Drs. Ronald - Uit  angst en uit pijn, ( oefeningen en overwegingenuit de praktijk van de psychotherapie, toegepast bij het behhersen en overwinnen van pijnen en angsten)