Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

C.Joh Kieviet - De Dikke Trom, de vijf volledige Dik Trom-boeke

Schrijver:
Titel: De Dikke Trom, de vijf volledige Dik Trom-boeken in één: Uit het leven van Dik Trom / Toen Dik Trom een jongen was / de avonturen van Dik Trom / Dik Trom en z`n dorpsgenoten( 2 delen)
Uitgever: De Denker -z.j.
Bijzonderheden: Zeer net gebonden boek met afb. Dik Trom op voorkaft, 512 pag.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze speciale editie bevat alle boeken over Dik Trom met een korte biografie van de schrijver met foto's van o.a. zijn huis in Hoofddorp en plaatsen die in het boek voorkomen, een afgedrukte handgeschreven brief van de schrijver.

Bij de naam Dik Trom moet iedereen onmiddellijk denken aan de dikke jongen die vol streken zit maar een hart van goud heeft. Al vanaf zijn vroege kinderjaren beleeft Dik het ene avontuur na het andere, zoals die keer dat hij in de wastobbe van zijn moeder in het kanaal uit varen gaat. Later trekt hij er vaak met zijn vrienden Piet van Dril en Jan Vos op uit. De ene keer nemen de ze driftige veldwachter Flipsen in de maling, dan weer zien ze een boomgaard waar zoveel lekkere dingen hangen dat niemand een paar appels of peren zal missen. Vaak hoort Diks vader pas als hij weer thuiskomt van zijn werk, wat zijn zoontje die dag allemaal heeft uitgehaald. Hoofdschuddend hoort hij de verhalen van zijn vrouw an, maar op elk avontuur van Dik reageert hij met: "Griet, 't is een bijzonder kind, en dat is-ie!"
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C.Joh Kieviet - De Dikke Trom, de vijf volledige Dik Trom-boeken  in één: Uit het leven van Dik Trom / Toen Dik Trom een jongen was / de avonturen van Dik Trom / Dik Trom en z`n dorpsgenoten( 2 delen)