Kübler-Ross - Kinderen en de dood,( voor ouders met een ongen

Schrijver:
Titel: Kinderen en de dood,( voor ouders met een ongeneeslijk kind geschreven, over stervensbegeleiding van kinderen en hun omgeving)
Uitgever: Ambo, 1983
Bijzonderheden: Nieuwstaat paperback, 19,5x11,5 cm., 221 pag., ISBN 9789026315190
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Elisabeth Kübler-Ross schreef dit boek vooral voor ouders van een ongeneeslijk ziek kind. Gebruik makend van brieven die veel van die ouders haar hebben gestuurd, biedt zij troost en bemoediging. Daarnaast geeft zij practische adviezen. Zo vertelt zij hoe belangrijk het is dat het kind de laatste dagen van zijn leven thuis doorbrengt. Volgens Kübler-Ross weten stervende kinderen (niet altijd bewust) wat er met hen aan de hand is en zullen zij er op een bepaald moment over willen praten. Daarom moeten zij de gelegenheid krijgen hun natuurlijke angst te uiten, zowel mondeling, als in tekeningen, briefjes, enz. Het boek maakt duidelijk hoe het onvermijdelijke draaglkijk kan woirden gemaakt. Hoe in de laatste dagen het bezoek kan worden geregeld en hoe de andere kinderen in het gezin bij de zorg voor de zieke kunnen worden betrokken. Hoe ieder op zijn eigen wijze afscheid kan nemen en hoe de dood van het kind te verwerken is. Elisabeth Kübler-Ross richt zich heel in het bijzonder tot ouder
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kübler-Ross - Kinderen  en de dood,( voor ouders met een ongeneeslijk kind geschreven, over stervensbegeleiding van kinderen en hun omgeving)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.