Thomas ,Glyn V. / Silk, Angèle M.J. - Psychologie van kindert

Schrijver:
Titel: Psychologie van kindertekeningen
ISBN: 9789026513183
Uitgever: Swets & Zeitlinger,1995
Bijzonderheden: Zeer nette grote paperback, 173 pag., naam op schutblad
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek is een studieoverzicht over de psychologie van kindertekeningen en van enkele recente onderzoeken. Het is jammer dat de theorie van Carl G. Jung, zo perfect uitgewerkt door zijn leerlinge Susan Bach en haar leerling Greg M. Furth, ontbreekt. Juist deze geeft m.b.t. het kritisch besproken punt "zijn kindertekeningen een uitdrukking van emotionele waarden" een duidelijk bevestigend antwoord. Het boek vraagt wel psychologische/pedagogische kennis om het te kunnen begrijpen. Bestemd voor psychologiestudenten die een inleiding willen hebben in dit aspect van de ontwikkeling van kinderen, maar ook voor docenten van basisscholen enz. De auteurs zijn verbonden aan de universiteit van Birmingham (Engeland). De uitgebreide literatuurlijst kan hulp bieden voor verdere studie.
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thomas ,Glyn V. / Silk, Angèle M.J. - Psychologie  van kindertekeningen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.