Neuthaler, Dr.Heinrich - Groot kruiden gezondheidsboek

Schrijver:
Titel: Groot kruiden gezondheidsboek
ISBN: 9789025269463
Uitgever: Standaard /Helmond, 1980]- ziekten voorkomen en genezen door geneeskrachtige kruiden en moderne natuurgeneeskunde
Bijzonderheden: Net groenlinnen gebonden boek met stofomslag ,336 pag., met kleurenafbeeldingen,
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)
In het eerste gedeelte van deze herdruk geven de auteurs aan hoe ziekten voorkomen en genezen kunnen worden m.b.v. een natuurlijke levenswijze, een gezonde voeding, een beperking van het medicijngebruik door terugkeer naar geneeskrachtige planten en niet in het minst door het toepassen van door de Duitse natuurgeneeskundige Kneipp ontwikkelde behandelingen. De moderne geneeskunst wordt als aanvulling op de natuurgeneeswijze gezien. Het tweede gedeelte bevat een alfabetisch register van geneeskrachtige planten met zeer goede foto's. In het eerste gedeelte zijn bij deze herdruk de nieuwe ontwikkelingen op medisch gebied verwerkt. In het kruidengedeelte zijn veel tekeningen door foto's vervangen. Ondanks de af en toe warrige tekst is het een goed boek voor hen die zich willen verdiepen in een natuurgeneeswijze geent op Kneipp's theorieen.

(NBD|Biblion recensie, Drs. J.J.A. Rost-Kaiser)
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Neuthaler, Dr.Heinrich - Groot  kruiden   gezondheidsboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.