Khazam, Abraham - Geestkracht en gezondheid

Schrijver:
Titel: Geestkracht en gezondheid
ISBN: 9020243128
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes, 1997 [ kanker hoeft niet fataal te zijn]
Bijzonderheden: ZEER NETTE paperback, ex- bibliotheekboek, geplastificeerd, strak boek, 288 pag.,ISBN 9789020243123
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over kanker is al heel veel geschreven, maar aan de emotionele aspecten van de ziekte wordt over het algemeen weinig aandacht besteedt.In die leemte voorziet dr. Abraham Khazam met dit boek. De auteur gaat niet in op de vraag hoe normale cellen plotseling kankercellen kunnen voortbrengen, maar op de minstens zo belangrijke vraag waarom het lichaam ze hun gan laat gaan. Hij concentreert zich daarbij vooral op de emotionele toestand van kankerpatiënten.
Khazam stelt: 'De geest, die groter en beter is dan het lichaam, moet het de weg wijzen en het genezingsproces steunen.'

Dit boek is in de eerste plaats geschreven voor mensen die kanker hebben, maar ook bedoeld voor mensen die in hun directe omgeving met kanker te maken hebben
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.