Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Oliver, Jamie - De basis van het koken
Schrijver: | Oliver, Jamie |
---|---|
Titel: | De basis van het koken |
ISBN: | 9789021539751 |
Uitgever: | Culinaire Boekerij, 2002 |
Bijzonderheden: | Zeer net gebonden boek met stofomslag ,333 pag. |
Prijs: | € 4,50 (Excl. verzendkosten) |
Meer info: |
Samenvatting
JAMIE, DE BASIS VAN HET KOKEN - Jamie Oliver Jamie Oliver begon op zijn achtste met koken in de pub van zijn ouders, The Cricketers, in Clavering, Essex. Hij werkte sindsdien met enkele grote Londense chefs, waaronder Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo van het Neal Street Restaurant, en Rose Gray en Ruth Rogers van het River Café. Tegenwoordig leidt hij zijn eigen restaurant in Oost-Londen. Daarnaast heeft hij geschreven voor de Saturday Times en was hij culinair redacteru van GQ en Marie Claire. Hij is zevenentwintig e woont in Londen met zijn vrouw Jools en hun dochter Poppy Honey. |
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.