Heimans, E. en Schuiling, R. - Nederlandsche landschappen. Hand

Schrijver:
Titel: Nederlandsche landschappen. Handleiding bij de aardrijkskundige wandplaten van Nederland. XIX en XX. Gezicht op den Rijn bij Wageningen en kersenboomgaard in de Betuwe.
Taal: Nederlands
Uitgever: Noordhoff, Groningen, 1912 of 1915.
Bijzonderheden: 32 p. ing. 20,5x27,5 cm. foto`s. Pagina`s genummerd van 247 t/m 279. Stickertje, met stempel school, over titel voorplat heengeplakt. Twee verschillende data van verschijning vermeld.
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)

Bladzij 20 uit Bedum

zakelijk

Logo Bladzij 20

Heeft u binnen 24 uur geen reactie van ons ontvangen? Kijk dan nog even tussen uw spam / ongewenste berichten! Wij reageren altijd. Ook als het boek niet meer beschikbaar is!
Boeken in goede staat, tenzij anders vermeld. Kijk voor meer boeken op www.bladzij20.nl.
Openingstijden van onze winkel:
Donderdag 13:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 13:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Adres: Molenweg 20, Bedum.
Overdag zijn wij telefonisch te bereiken op 050-3010233

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heimans, E. en Schuiling, R. - Nederlandsche landschappen. Handleiding bij de aardrijkskundige wandplaten van Nederland. XIX en XX. Gezicht op den Rijn bij Wageningen en kersenboomgaard in de Betuwe. Heimans, E. en Schuiling, R. - Nederlandsche landschappen. Handleiding bij de aardrijkskundige wandplaten van Nederland. XIX en XX. Gezicht op den Rijn bij Wageningen en kersenboomgaard in de Betuwe. Heimans, E. en Schuiling, R. - Nederlandsche landschappen. Handleiding bij de aardrijkskundige wandplaten van Nederland. XIX en XX. Gezicht op den Rijn bij Wageningen en kersenboomgaard in de Betuwe. Heimans, E. en Schuiling, R. - Nederlandsche landschappen. Handleiding bij de aardrijkskundige wandplaten van Nederland. XIX en XX. Gezicht op den Rijn bij Wageningen en kersenboomgaard in de Betuwe. Heimans, E. en Schuiling, R. - Nederlandsche landschappen. Handleiding bij de aardrijkskundige wandplaten van Nederland. XIX en XX. Gezicht op den Rijn bij Wageningen en kersenboomgaard in de Betuwe. Heimans, E. en Schuiling, R. - Nederlandsche landschappen. Handleiding bij de aardrijkskundige wandplaten van Nederland. XIX en XX. Gezicht op den Rijn bij Wageningen en kersenboomgaard in de Betuwe. Heimans, E. en Schuiling, R. - Nederlandsche landschappen. Handleiding bij de aardrijkskundige wandplaten van Nederland. XIX en XX. Gezicht op den Rijn bij Wageningen en kersenboomgaard in de Betuwe.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladzij 20

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Bladzij 20
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Tiemen de Jonge
  Kamer van Koophandel nummer: 02048274
  NL001546633B70
  https://www.bladzij20.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Bladzij 20 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladzij 20 vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Bladzij 20 kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.