Toorn, Hans van der. - Stokpaardjes en Oude Koeien. --- 1e druk

Schrijver:
Titel: Stokpaardjes en Oude Koeien. --- 1e druk, 2004. Gebonden in fraaie grijze linnen band. Met stofomslag met een ets van Margo de Jager in nieuwstaat. Fraaie vormgeving door tekst in oranje en zwart en vele bijz. illustraties. 56 pp.
Taal: Nederlands
Uitgever: Pleon.
Bijzonderheden: Bep. oplage. Boek bevat een serie columns over het communicatievak en de (grafische) ontwerpkunst. Met voorbeelden van het grafisch werk van Schoep & van der Toorn. [verz.k.: 3,48 euro].
Prijs: € 5,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Zie ook de foto`s voor meer info over inhoud en kwaliteit.

BOEK-VOOR-BARTJE

BOEK-VOOR-BARTJE uit Wijk bij Duurstede

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Toorn, Hans van der. - Stokpaardjes en Oude Koeien. --- 1e druk, 2004. Gebonden in fraaie grijze linnen band. Met stofomslag met een ets van Margo de Jager in nieuwstaat. Fraaie vormgeving door tekst in oranje en zwart en vele bijz. illustraties. 56 pp. Toorn, Hans van der. - Stokpaardjes en Oude Koeien. --- 1e druk, 2004. Gebonden in fraaie grijze linnen band. Met stofomslag met een ets van Margo de Jager in nieuwstaat. Fraaie vormgeving door tekst in oranje en zwart en vele bijz. illustraties. 56 pp. Toorn, Hans van der. - Stokpaardjes en Oude Koeien. --- 1e druk, 2004. Gebonden in fraaie grijze linnen band. Met stofomslag met een ets van Margo de Jager in nieuwstaat. Fraaie vormgeving door tekst in oranje en zwart en vele bijz. illustraties. 56 pp. Toorn, Hans van der. - Stokpaardjes en Oude Koeien. --- 1e druk, 2004. Gebonden in fraaie grijze linnen band. Met stofomslag met een ets van Margo de Jager in nieuwstaat. Fraaie vormgeving door tekst in oranje en zwart en vele bijz. illustraties. 56 pp.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOEK-VOOR-BARTJE

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met BOEK-VOOR-BARTJE
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOEK-VOOR-BARTJE een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOEK-VOOR-BARTJE vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • BOEK-VOOR-BARTJE kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.