Loeber, Hans ; Gerard H. Sprenger e.a. - De Amerikanen en de be

Schrijver:
Titel: De Amerikanen en de bevrijding van Nederland. A Real Tough Job.
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bataafsche Leeuw, Amsterdam
Bijzonderheden: Gebonden, 1986, 152 blz. Met foto's en kaarten. Afm. 22,5 x 28,5 cm. Tekstgedeelte stofomslag op binnenzijde voorkaft geplakt.
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Onder auspiciën van de "32nd Tactical Fighter Squadron Frienship Alliance Foundation" heeft een groep auteurs met dit boek de inspanningen van de Verenigde Staten voor de bevrijding van Nederland eer willen aandoen. De schrijvers gaan ook in op de steun van de Verenigde Staten ten behoeve van de Engelse en Canadese oorlogsinspanning en de Amerikaanse invloed op de geallieerde operaties ter zee en in de lucht. Tevens behandelt men de hulp van de Nederlandse verzetsorganisaties aan neergeschoten Amerikaanse piloten en de luchtlandingseenheden tijdens operatie "Market-Garden" in september 1944. Het boek wordt afgesloten met een overzicht van de politieke ontwikkelingen na 1945 op het Amerikaanse thuisfront, de vriendschappelijke betrekkingen tussen de Verenigde Staten en Nederland en, door het ontstaan van de NAVO, de terugkeer van Amerikanen op Nederlands grondgebied. Een goed leesbaar en rijk met zwart-witte foto's geïllustreerd boek.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.