Smulders, R.M. - Een stem uit het veld. Herinneringen van de ri

Schrijver:
Titel: Een stem uit het veld. Herinneringen van de ritmeester-adjudant van generaal S.H. Spoor.
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bataafsche Leeuw, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1988, 144 blz. Met foto's.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De auteur (geb. 1922) schreef dit boek als reactie op de omstreden visie van dr. L. de Jong op het optreden van de Nederlandse troepen tijdens de Indonesische onafhankelijkheidsstrijd (1945-'49). Hij wil 'een stem uit het veld' laten horen, waardoor duidelijk wordt onder welke omstandigheden het Nederlandse leger moest functioneren. Hiertoe verhaalt hij zijn eigen belevenissen als officier en die van strijdmakkers en latere bekenden. Het verslag van zijn periode als adjudant bij de in mei 1949 plotseling overleden en door Smulders zeer bewonderde legercommandant Spoor (april 1948-mei 1949) beslaat 10 blz. en is voornamelijk anekdotisch.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.