MacCord, Gary en John Huggan - Golf voor dummies

Schrijver:
Titel: Golf voor dummies
Taal: Nederlands
Uitgever: Addison Wesley Longman, Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback, 1998, 345 blz. Met foto's, tekeningen en een index.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In deze uitgave beschrijven voormalig golfprofessional Gary McCord en auteur John Huggan op een bijzondere en vooral komische wijze nagenoeg alle aspecten van de golfsport. McCord, tegenwoordig golfverslaggever en golfanalist bij CBS, gebruikt bij zijn adviezen pictogrammen als verwijzing, die de lezers van dit lesboek steeds direct op de praktijk afgestemde tips geven. Voorzien van vele zwart-witfoto's komen achtereenvolgens golfuitrusting, techniek, golfregels- en etiquette en beschrijvingen van 's werelds beste spelers en speelsters uitgebreid aan de orde. Hierbij is ook aandacht geschonken aan de diverse mogelijkheden die de golfsport tegenwoordig op het computerscherm biedt. Achterin het boek treft de lezer een alfabetisch gerangschikt trefwoordenregister aan en een voor Nederland relevant golfadressenbestand.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.