Clevis, Hemmy en Jaap Kottman - Weggegooid en teruggevonden. Aa

Schrijver:
Titel: Weggegooid en teruggevonden. Aardewerk en glas uit Deventer vondstcomplexen 1375-1750.
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Archeologie IJssel / Vechtstreek, Kampen
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1989, 142 blz. Met foto's, tekeningen en kaarten. Afm. 21 x 29,5 cm.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Analyse van de economische positie en leefpatronen van laat-middeleeuwse huishoudens te Deventer via vaatwerk en organisch materiaal, opgegraven in beerputten.

Een rijk geïllustreerde catalogus, die herkomst, bakproces, kleisoort, versiering en glazuur vermeldt van tafelgerei en vaatwerk van steengoed, grijs-, rood- en witbakkend aardewerk, majolica, porselein, faience en glas, gevonden in beerputten en afvalkuilen van het eind van de middeleeuwen te Deventer. Plantenresten en botten van dieren geven informatie over het gebruikte voedsel, zodat men een idee krijgt van de welstand van deze stadsbewoners. Archiefonderzoek naar de waarde van boedelinventarissen maakt dit beeld vollediger. Tussen de tekst staan reproducties van schilderijen (zwart-wit) waarop men de voorwerpen kan terugvinden.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.