Myss , Caroline M . [ isbn 9789022535318 ] 0320 - Anatomie van

Schrijver:
Titel: Anatomie van de Ziel . ( De zeven fasen van kracht en genezing . ) De auteur, deskundig op het terrein van geneeskunde en spiritualiteit, geeft in dit boek een beeld van de energetische geneeskunde. Na een inleiding over 'medische intuitie' en -
ISBN: 9789022535318
Taal: Nederlands
Uitgever: Forum .
Bijzonderheden: paperback in zeer nette bijna als nieuwe staat - 0320 - 1e dr 2003 - 307 p - 460 gr
Prijs: € 70,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- intuitieve gezondheidsbeoordeling beschrijft ze de centra van lichamelijke kracht (chakra's) die van cruciaal belang zijn voor de het regelen van de doorstroming van levensenergie.) Anatomie van de ziel geeft een helder overzicht van de geneeskunde die werkt met energie. Caroline Myss, een medische helderziende heeft er meer dan vijftien jaar research naar gedaan. In Anatomie van de ziel beschrijft zij de zeven centra van spirituele en lichamelijke kracht en brengt ze de wijsheid van drie spirituele tradities bij elkaar: de hindoeïstische chakra´s, de christelijke Sacramenten en de Boom van het Leven van de kabbala.

Ze formuleert de zeven fasen waar iedereen doorheen moet in de zoektocht naar een bewuster leven en meer spirituele vervulling. Het doorlopen van die fasen zorgt er ook voor dat we meer contact met onze eigen intuïtie krijgen en ons energienivcau bevorderd wordt.

Door het lichaam en de ziel in een nieuw licht te plaatsen, geeft Caroline Myss de lezer van Anatomie van de ziel de gereedschappen in handen om gezond en energiek te worden en een spirituele ontwikkeling door te maken die zijn leven zal verbeteren.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Myss , Caroline M . [ isbn 9789022535318 ] 0320 - Anatomie van de Ziel . ( De zeven fasen van kracht en genezing . ) De auteur, deskundig op het terrein van geneeskunde en spiritualiteit, geeft in dit boek een beeld van de energetische geneeskunde. Na een inleiding over 'medische intuitie' en - Myss , Caroline M . [ isbn 9789022535318 ] 0320 - Anatomie van de Ziel . ( De zeven fasen van kracht en genezing . ) De auteur, deskundig op het terrein van geneeskunde en spiritualiteit, geeft in dit boek een beeld van de energetische geneeskunde. Na een inleiding over 'medische intuitie' en -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.