Hamaker - Zondag , K . M . [ isbn 9789074899192 ] 4720 - Van B

Schrijver:
Titel: Van Burn - Out ... ... Naar Heelheid . ( Een nieuwe kijk op burn - out aan de hand van de symboliek van het sprookje ,, Het meisje zonder handen '' ) We leven in een bijzondere tijd, met enerzijds bijzondere nieuwe inzichten in wetenschap, -
ISBN: 9789074899192
Taal: Nederlands
Uitgever: Symbolon , Ainion .
Bijzonderheden: genaaide paperback in als nieuwe staat - 4720 - 3e dr 2009 - 208 p - 330 gr
Prijs: € 18,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- techniek en spiritualiteit,


terwijl anderzijds ons tijdbeeld wordt gekleurd door een harde economische realiteit met een grote nadruk op wat we mannelijke waarden noemen, zoals snelheid, efficiency, winstmaximalisatie en dergelijke. Vrouwelijke waarden die te maken hebben met acceptatie, relateren, menselijkheid en oprecht genieten in het hier en nú raken daarbij in de verdrukking.


RSI en burn-out zijn bijna alledaagse verschijnselen geworden, en als je de onrust en stress van onze 24-uurs economie bekijkt, lijkt onze héle maatschappij eigenlijk de kenmerken te dragen van een naderende burn-out.





Karen werkt in haar therapeutische praktijk vooral met dromen, imaginaties, tekeningen, verhalen, sprookjes en andere uitingen van het onbewuste. Mythen en sprookjes bevatten in beeldende taal een schat aan wijsheid. De beelden, verhalen en symbolen komen direct bij je binnen en je resoneert er gevoelsmatig mee. Ze vormen een waardevolle hulp in het therapeutisch proces.
Het meisje zonder handen is een prachtige symbolische weergave van de hedendaagse burn-out problematiek en van de onbalans tussen mannelijke en vrouwelijke waarden in onze cultuur. In dit boek licht Karen stap voor stap de diepere wijsheid van het sprookje over het onthande vrouwelijke toe aan de hand van maatschappelijke verschijnselen en psychische dynamieken, waarbij ze onverwachte en nieuwe invalshoeken geeft, en tevens laat zien hoe je je eigen handen terugkrijgt, zodat je je leven écht in eigen hand kunt gaan nemen.


De auteur, docente in de symbolische psychologie en bekend auteur, beschrijft aan de hand van de symboliek van een sprookje een parallel proces van burn-out. Ontwikkelingen van de arbeidsmentaliteit binnen de huidige maatschappij worden geschetst waardoor werknemers bevattelijker zijn om opgebrand te raken. Zij pleit voor een rustiger arbeidstempo waardoor mensen meer genieten en minder snel overspannen geraken. Tevens beschrijft zij een genezingsmodel voor burn-out. Dit boek is vooral bestemd voor de spirituele ingestelde lezer. Ondanks de leuke en creatieve schrijfwijze zal het boek daardoor wellicht geen breed publiek bereiken.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hamaker - Zondag , K . M . [ isbn 9789074899192 ] 4720 - Van  Burn - Out ... ...   Naar  Heelheid . ( Een nieuwe kijk op burn - out aan de hand van de symboliek van het sprookje ,, Het meisje zonder handen  '' ) We leven in een bijzondere tijd, met enerzijds bijzondere nieuwe inzichten in wetenschap,  - Hamaker - Zondag , K . M . [ isbn 9789074899192 ] 4720 - Van  Burn - Out ... ...   Naar  Heelheid . ( Een nieuwe kijk op burn - out aan de hand van de symboliek van het sprookje ,, Het meisje zonder handen  '' ) We leven in een bijzondere tijd, met enerzijds bijzondere nieuwe inzichten in wetenschap,  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.