Rijntjes , Paulus . & Magnolia Heijboer . [ isbn 9789020252101 ] 2318

Schrijver:
Titel: Geest tot Lichaam . ( Spirituele anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam . ) Ons lichaam is de verdichting van onze geest. Processen die zich in onze geest afspelen, hebben hun weerslag op ons lichaam. -
ISBN: 9789020252101
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes.
Bijzonderheden: Gebonden in als nieuwe staat met harde kaft - 2318 - 1e dr 1989 - 230 p - 540 gr
Prijs: € 70,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Dat draagt de wijsheid van het geestelijk weten in zich. Het is gekoppeld aan innerlijke psychische processen. De auteurs leggen het ragfijne samenspel bloot tussen geest en materie. Ze laten zien dat de kennis van het menselijk lichaam, de bouw en functie van de organen en de orgaan- en kliersystemen uitingen zijn van diepere niveaus van het menselijk bewustzijn. Zo wordt een verrassend licht geworpen op de wording en betekenis van de huid, hersenen, nieren, geslachtsorganen, lichaamsweefsels, het stervensproces enzovoort. Centraal in de medische beschouwing staat niet langer het menselijk lichaam maar de geest, die werkzaam is in de materie.

Dit boek begint met een uitgebreide inleiding en uitleg van de spirituele benadering van de mens. De mens wordt geplaatst in een kosmisch geheel. Daarna wordt per orgaan(systeem) ingegaan op de spirituele anatomie en -fysiologie. Een mens bezit vele organen die gezamenlijk functioneren. Het is een ingewikkeld en mooi samenspel. Er is echter meer: elk orgaan heeft een speciale betekenis en kan ons veel zeggen over het zielenleven van een bepaalde persoon. Vanuit deze optiek kan bestudering hiervan leiden tot meer inzicht en ook de mogelijkheid de mens te helpen een bepaalde levensfase op aarde beter te kunnen doorleven en er meer van te leren. Tot slot ruim 100 fragmenten uit gesprekken met Zohra Bertrand (een bekend spiritueel genezeres) en een verklarende woordenlijst. Het boek is duidelijk en systematisch van opzet en prettig leesbaar. Om de zienswijze uit het boek te begrijpen en te beleven moet men wel openstaan voor deze materie. Wie dat doet, zal er zeker veel uit kunnen leren. Hier en daar is ter verluchting en verduidelijking een tekening geplaatst.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rijntjes , Paulus . & Magnolia Heijboer . [ isbn 9789020252101 ] 2318 - Geest  tot  Lichaam . ( Spirituele anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam . ) Ons lichaam is de verdichting van onze geest. Processen die zich in onze geest afspelen, hebben hun weerslag op ons lichaam. - Rijntjes , Paulus . & Magnolia Heijboer . [ isbn 9789020252101 ] 2318 - Geest  tot  Lichaam . ( Spirituele anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam . ) Ons lichaam is de verdichting van onze geest. Processen die zich in onze geest afspelen, hebben hun weerslag op ons lichaam. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.