Agatston , Arthur . [ ISBN 9789026965876 ] - Het South Beach

Schrijver:
Titel: Het South Beach Dieet . ( Goede vetten, goede koolhydraten . ) Tabellen boekje bij het dieet van dit moment , Onmisbaar bij Het South Beach Dieet .Dit gidsje geeft antwoord op dergelijke vragen. Het is een compact boekje vol voedingstabellen en
ISBN: 9026965877
Taal: Nederlands
Uitgever: Unieboek , BV . / M.O.M. ( - Miljoenen mannen en vrouwen zijn al kilo's kwijt geraakt door dit dieet, én houden die kilo's eraf, omdat ze mogen eten wat ze lekker vinden, zonder ook maar een moment honger te lijden .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 4912 - 1e dr 2004 - 160 p. - 176 gr .
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tabellenboekje behorende bij het South Beach dieet van de Amerikaanse cardioloog Arthur Agatston. Hij ontwikkelde een nieuw, effectief dieet om overtollig vet kwijt te raken en schreef er een boek over. Het boek (vertaald) en het dieet zijn een groot succes, ook in Nederland. De principes van dit drie-fase dieet zijn: weinig verzadigd vet en de goede koolhydraten, d.w.z. dat met name koolhydraatrijke voedingsmiddelen met een lage glycaemische index, zoals groente, volkoren graanproducten en fruit gegeten moeten worden. In dit boekje staan na een algemene inleiding over het dieet, lijsten van goede en te vermijden voedingsmiddelen in de drie verschillende dieetfases. Het grootste gedeelte van het boek bestaat uit tabellen, ingedeeld per categorie (bonen en peulvruchten, brood en broodproducten, fast food enz.). Elke categorie wordt ingeleid, daarna volgen alfabetisch geordende tabellen van een groot aantal voedingsmiddelen (nogal Amerikaans georienteerd) met per portie de hoeveelheid koolhydraten, suiker en vet die het bevat en een positief of negatief advies. Een praktisch en heel handig boekje voor de South Beach dieetvolgers. Voor meer informatie over dit dieet zie www.voedingscentrum.nl.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Agatston , Arthur . [ ISBN 9789026965876 ] - Het  South Beach Dieet . ( Goede vetten, goede koolhydraten . ) Tabellen boekje bij het dieet van dit moment , Onmisbaar bij Het South Beach Dieet .Dit gidsje geeft antwoord op dergelijke vragen. Het is een compact boekje vol voedingstabellen en

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Bocurio
  Kamer van Koophandel nummer: 34138285
  NL001177745B36
  http://www.bocurio.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.