Berman , Magda . [ isbn 9789051216417 ] 4807 - Hoort het Wel

Schrijver:
Titel: Hoort het Wel , Hoort het Niet . ( De meest gestelde vragen over Etiquette . ) Vragen over omgangsvormen stromen de redactie binnen, zodra hiervoor een oproep wordt gedaan in een radio- of televisieprogramma. Kennelijk leeft etiquette enorm -
ISBN: 9789051216417
Uitgever: Tirion . Baarn .
Bijzonderheden: paperback in zeer nette staat - 4807 - 1 e dr 1996 - 128 p. - 187 gr .
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- onder de Nederlandstalige bevolking en hebben mensen steeds opnieuw prangende vragen over dit onderwerp. De vragen in Hoort het wel, hoort het niet? komen uit de praktijk. Ze zijn opgenomen in de veronderstelling dat als er één persoon met een vraag komt, er zeker meer mensen niet soortgelijke vragen zijn. De vragen zijn ondergebracht in thema's, waarbij de vraagstelling en het antwoord duidelijk zijn weergegeven. De thema's zijn: burenlief- en leed; seksualiteit en etiquette; buitenlandse landgenoten; sport en spel: in het openbaar; communicatie; gasten en gastvrijheid; kennismaken en begroeten; féésten en partijen; eten en drinken, en in en rond het restaurant. Ook vertellen bekende Nederlanders over hun ervaringen over thema's die bij hen passen, dit alles is voorzien van grappige illustraties. Hoort het wel, hoort het niet? is een overzichtelijk naslagwerk waarin vele regels voor goede omgangsvormen snel te vinden zijn. Een must voor iedereen die graag, op prettige en natuurlijke wijze met anderen omgaat.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:01 en 3:08 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.