Hay , Louise L . [ isbn 9789021533230 ] 0407 - Gedachten van I

Schrijver:
Titel: Gedachten van Innerlijke Wijsheid . ( Ontdek de rijkdom van je eigen leven ! ) Het werken aan jezelf is geen doel op zich,' het,-, is een proces - een levensomvattend proces. Geniet van dat proces. -
ISBN: 9789021533230
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira - Heemstede .
Bijzonderheden: paperback in nette geplastificeerde staat - 0407 - 1e dr 1998 - 242 p - 340 gr
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Dat is het credo dat Louise Hay, auteur van de wereldwijde bestseller Je kunt je leven helen, wil overbrengen. Met deze verzameling meditaties en oefeningen voor de geest komen we tot het inzicht dat de verantwoordelijkheid van ons leven bij onszelf begint.
We kunnen dus ons eigen leven in de hand nemen! Dat is de uitdagende boodschap die' Louise Hay in Gedachten van innerlijke wijsheid brengt, en die het begin kan zijn van onze spirituele groei en het bereiken, van ons innerlijk geluk.

Gedachten van innerlijke wijsheid heeft alleen al in ons land tienduizenden mensen geïnspireerd!

Affirmaties zijn in wezen boodschappen aan onze onderbewuste gedachtewereld. Wanneer we ervan overtuigd zijn dat affirmaties werken, zijn we in staat om goede dingen in ons leven te creeren, vastgeroeste gedachtenpatronen los te laten en verantwoordelijkheid te durven nemen voor het bewerkstelligen van positieve veranderingen in ons leven. De auteur van 'Liefde heelt' en 'Je kunt je leven helen', heeft passages uit lezingen, meditaties en oefeningen voor de geest verzameld, die zich richten op de vele aspecten waar we in ons leven mee te maken krijgen. De korte toelichtingen vullen de affirmaties uitstekend aan. Een inspirerend boek, waarin de lezer ervaart dat alle antwoorden op alle vragen besloten liggen in het eigen innerlijk. Een 'werkboek' met herkenbare begrippen, duidelijke taal en een goede indeling, geschikt voor lezers die bereid zijn actief bezig te zijn met hun innerlijke groei. Paperback met een oranje omslag met blauwe en rode belettering, veel wit in het binnenwerk.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hay , Louise L . [ isbn 9789021533230 ] 0407 - Gedachten  van Innerlijke  Wijsheid  . ( Ontdek de rijkdom van je eigen leven ! ) Het werken aan jezelf is geen doel op zich,' het,-, is een proces - een levensomvattend proces. Geniet van dat proces. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.