Lawson-Wood , D. en J. [ ISBN 9789020205558 ] 2319 - 004 ) Ving

Schrijver:
Titel: 004 ) Vingertop Tips voor de Eerste Hulp . Tchong-Tchrong.( Met acupressuur- en judo- drukpunten. ) Met behulp van alleen onze vingertoppen en zowel judo- als acupunctuurdrukpunten kunnen we tal van kwaaltjes en pijnen behandelen en verhel...
ISBN: 9789020205558
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes .( ankertjes.)
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 2319 - 3e dr 1981 - 100 gr .
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het merendeel van deze behandelingen - die binnen enkele minuten al resultaat kunnen geven kunnen we zelf en ook bij onszelf toepassen, eventueel in afwachting van verdere hulp. Iedereen kan met behulp van drukpuntmanipulatie hulp bieden bij ondermeer kiespijn, insektenbeten, benauwdheid, bloedingen, verkoudheid, kramp, uitputting, vergiftiging, zonnebrand, zee- en reisziekte. De behandelingen zijn eenvoudig en door de alfabetische volgorde snel op te zoeken. Bij elke aandoening is een illustratie opgenomen die exact aangeeft waar het desbetreffende drukpunt kan worden gevonden. Door de heldere uitleg en instructies is Vingertop-tips een boekje dat zijn heilzame werking binnens- en buitenshuis al menig maal bewezen heeft.

Acupunctuur is een geneesmethode, die voorkomt uit een eeuwenoude Chinese levensbeschouwing, en is gebaseerd op ingewikkelde theorieën omtrent het energie-evenwicht in het Universum en de mens als component daarvan. Om invloed te kunnen uitoefenen op dit evenwicht, is uitgebreide kennis noodzakelijk. In dit EHBO-boekje is deze wetenschap gereduceerd tot een aantal drukpunten, aangegeven op tekeningetjes. Aan het stellen van de diagnose, contra-indicaties, reacties van de patiënt, wordt geen aandacht besteed, hetgeen medisch gezien onaanvaardbaar is. Op deze manier wordt de Oosterse geneeswijze een ongeloofwaardige wondermethode, die niets met acupunctuur te maken heeft.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lawson-Wood , D. en J. [ ISBN 9789020205558 ] 2319 - 004 ) Vingertop Tips voor de Eerste Hulp . Tchong-Tchrong.( Met acupressuur- en judo- drukpunten. ) Met behulp van alleen onze vingertoppen en zowel judo- als acupunctuurdrukpunten kunnen we tal van kwaaltjes en pijnen behandelen en verhel... Lawson-Wood , D. en J. [ ISBN 9789020205558 ] 2319 - 004 ) Vingertop Tips voor de Eerste Hulp . Tchong-Tchrong.( Met acupressuur- en judo- drukpunten. ) Met behulp van alleen onze vingertoppen en zowel judo- als acupunctuurdrukpunten kunnen we tal van kwaaltjes en pijnen behandelen en verhel...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.