Wolkers, Bob . & Wolkers, Tom . & Wolkers, Jan . [ ISBN 978902343232

Schrijver:
Titel: Wat Wij Zien en Horen . ( we hebben iets heel leuks ontdekt. Onder een afdak hangen een paar roestige teilen die onze papa nooit weg wil doen omdat zijn moeder daar nog zijn truien en ondergoed in gewassen heeft toen hij een kleine jongen...
ISBN: 9789023432326
Taal: Nederlands
Uitgever: Bezige Bij, De
Bijzonderheden: genaaide paperback in zeer nette staat . 2110 - 1 e dr 1991 - 154 p - 342 gr - 18x21,5 cm
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- We mogen er nooit op trommelen- of met een stok tegenaan rammen, zo broos zijn ze. In een ervan vonden we een dagpauwoog die er zijn winterslaap deed. Hij hield zich met zijn pootjes aan de bodem vast, heel stevig, daaraan kon je zien dat hij leefde. Toen we het aan onze papa lieten zien zei hij: "Ach, kijk nou toch eens. Mijn moedertje is teruggekeerd om de was te doen." En toen begon hij zo hard te lachen dat onze mama van het balkon riep: "Wat heb je nou weer." En toen riep hij naar boven: "De wasmachine kan de deur uit, want Assepoester is als vlinder teruggekeerd." "Die vader van jullie", riep ze lachend naar ons. En toen sloeg ze de stofdoek uit alsof ze feestelijk naar ons stond te zwaaien.

BOB, TOM EN JAN WOLKERS

Vroeger, toen wij nog klein waren, zwom ze vaak naakt met een vriendin in de vijver als het zomers warm was, en dan zat onze papa op de vlonder te lachen en te genieten. Ze plukten waterlelies af en zwommen daar in hun mond mee rond en gooiden handjes water naar hem en riepen plagerig, "Ga je aquarelblokje even halen, schildertje!" Maar nu kwam ze rillend uit het water, stroopte haar badpak op de stoep uit en rende onder de douche. En onze papa zei, "Als we van de zomer naar die mooie dikke gele bloemen staan te kijken zullen we deze moedige daad van jullie mama met ere herdenken."

BOB, TOM EN JAN WOLKERS

Kijk jongens, zie je het verschil. Met die plastic poppetjes hebben jullie gespeeld maar met die knuffeldieren hebben jul1ie geleefd. Het zijn levende wezens geworden, bijna zo levend als jullie poezen. Ze zijn zo hier en daar afgesleten van het rondsjouwen ermee en je kunt zien aan hun kroezige vette huid dat ze liefderijk besabbeld zijn en vele nachten bij jullie onder de dekens hebben doorgebracht. Ze zijn minstens zo lief als Iejoor en Teigetje uit Winnie the Pooh. En je kan ook aan ze zien wat ze allemaal hebben meegemaakt. Dat jullie ze op een keer verloren hebben in de duinen dat we ze niet terug konden vinden. Dat ze de hele zomernacht naar de duizelingwekkende sterrennevels hebben liggen staren dat we ze de volgende dag pas terugvonden, nat van dauw en verschrikkelijk eenzaam als alleen een knuffeldier kan zijn.'

BOB, TOM EN JAN WOLKERS
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wolkers, Bob .  & Wolkers, Tom . &  Wolkers, Jan . [ ISBN 9789023432326 ] 2110  ( Geillustreerd met tekeningen . ) - Wat  Wij  Zien  en  Horen .  ( we hebben iets heel leuks ontdekt. Onder een afdak hangen een paar roestige teilen die onze papa nooit weg wil doen omdat zijn moeder daar nog zijn truien en ondergoed in gewassen heeft toen hij een kleine jongen... Wolkers, Bob .  & Wolkers, Tom . &  Wolkers, Jan . [ ISBN 9789023432326 ] 2110  ( Geillustreerd met tekeningen . ) - Wat  Wij  Zien  en  Horen .  ( we hebben iets heel leuks ontdekt. Onder een afdak hangen een paar roestige teilen die onze papa nooit weg wil doen omdat zijn moeder daar nog zijn truien en ondergoed in gewassen heeft toen hij een kleine jongen...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.