Bowman , Carol . [ isbn 9789022983584 ] 0716 - Wie Was Mijn

Schrijver:
Titel: Wie Was Mijn Kind ? ( Ervaringen uit vorige levens kunnen het gedrag van kinderen beïnvloeden en zelfs de oorzaak van ziekte zijn . ) Als het lichaam sterft, overleeft de ziel. Ieder van ons heeft wel eens een droom, een herinnering of een -
ISBN: 9789022983584
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna . ( Er staat wel een naam in het schutblad en de rug heeft door het licht een lichte verkleuring . ) )
Bijzonderheden: paperback in zeer nette staat - 0716 - 1e dr 1997 - 352 p - 480 gr - 3,2 cm dik
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- ervaring die niet anders dan uit een vorig leven afkomstig kan zijn. Ook kinderen ervaren dat. In eik kinderlichaam huist een oude ziel, een ziel die is gereïncarneerd.

Dat ontdekte ook de auteur toen haar vierjarige zoontje Chase opeens een onverklaarbare angst voor harde geluiden begon te
ontwikkelen. Zijn ouders wisten zich met zijn plotseling fobische gedrag geen raad. Totdat een bevriende therapeut het kind onder hypnose bracht en Chase tot in detail begon te vertellen over zijn vorige leven als soldaat in de Amerikaanse Burgeroorlog. Opnieuw beleefde hij de bulderende kanonnen en het geweervuur, opnieuw sneuvelde hij... Maar toen Chase bijkwam uit de hypnose, was hij van zijn angst verlost.

Verrast en geïnspireerd door deze effectieve en helende therapie besloot Carol Bowman, psychotherapeut, onderzoek te gaan doen naar de herinneringen aan vorige levens van andere kinderen.
Als haar zoontje genezen kon worden, zouden andere kinderen ook baat kunnen hebben bij therapie. De resultaten van haar onderzoek waren verbazingwekkend: op basis van tientallen gesprekken met ouders en hun vaak zeer jonge kinderen ontdekte zij een patroon. Gebeurtenissen in vorige levens bepalen vaak het gedrag van kinderen en kunnen zelfs de oorzaak van bepaalde ziekten zijn.

Bovendien ontdekte zij dat jonge kinderen heel vaak spontaan - zonder hypnose - spreken over een vorig leven. Daarvoor biedt zij ouders praktisch advies: hoe kun je zo'n herinnering van je kind herkennen, hoe kun je daar het beste op reageren en hoe kun je de ervaring van je kind zo benaderen dat de herinnering een geruststellend en helend effect heeft.

In dit boek beschrijft Carol Bowman hoe zij van wanhopige moeder een specialist werd op het gebied van vorige levens van kinderen.

Dit boek is een breed opgezet betoog over herinneringen aan vorige levens bij kinderen. Talloze bij de lezer voorkomende vragen worden beantwoord. De schrijfster (therapeute gespecialiseerd in het behandelen van kinderen) put uit haar eigen ouderlijke ervaring en uit haar uitgebreide onderzoek binnen de reïncarnatieliteratuur. Het boek geeft vele voorbeelden van reïncarnatieherinneringen van kleine kinderen en hoe je hier als ouder mee om kunt gaan. Auteur is overtuigd van de realiteit van reïncarnatie en draagt op gedreven wijze tal van argumenten hiervoor aan. Zij benadrukt vooral ook de helende werking van het opnieuw beleven van traumatische delen van vorige levens. Het boek is ingedeeld in drieën: 1. Auteurs eigen verhaal en dat van andere ouders. 2. Praktische handleiding van ouders die hun kind willen begeleiden. 3. Spirituele verantwoording. De wat Amerikaans-sentimentele en gladde schrijfstijl voor lief nemend, kan dit boek ook een uitstekende hulp en wegwijzer zijn in reïncarnatieland in het algemeen. Met notenapparaat en bibliografie.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bowman , Carol . [ isbn 9789022983584 ] 0716 - Wie  Was  Mijn  Kind ? ( Ervaringen uit vorige levens kunnen het gedrag van kinderen beïnvloeden en zelfs de oorzaak van ziekte zijn . ) Als het lichaam sterft, overleeft de ziel. Ieder van ons heeft wel eens een droom, een herinnering of een -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.