Braun , Lilian Jackson . ( Donkere serie . ) [ isbn 9789046111154 ] 26

Schrijver:
Titel: 3005 ) De Kat Die Stapelgek Werd . ( In Pickax, het stadje zeshonderd kilometer ten noorden van alles, gonst het van de bedrijvigheid. Zo zal de nieuwe boekenwinkel de Piratenkist binnenkort worden geopend. De bevolking popelt om het resultaat -
ISBN: 9789046111154
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwarte Beertjes .
Bijzonderheden: pocketboek in als nieuwe staat - 0316 - 1e dr 2004 - 168 p - 118 gr
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- nu eindelijk van dichtbij te kunnen bewonderen. In het theater kan het toneelstuk van Oscar Wilde, The Importance of Being Ernest, worden bekeken. Maar dat blijft helaas tot één avond beperkt. Een van de acteurs komt nog diezelfde avond om bij een auto-ongeluk. Of was het geen ongeluk? Koko heeft zo zijn twijfels en overtuigt Qwilleran ervan om op onderzoek uit te gaan.


Jim Qwilleran is in het stadje Pickax een opmerkelijke figuur. Hij is een gefortuneerde weldoener, een geboren charmeur en de kroniekschrijver van de plaatselijke krant. Daarnaast is hij de eigenaar van twee uitzonderlijk begaafde Siamese katten, Koko en Yum Yum. Ze assisteren hem bij het speurwerk dat hij voortdurend in de marge verricht, want ook in Pickax is er sprake van misdaad. Als een veelbelovende jonge auteur onder verdachte omstandigheden overlijdt, begint voor mister Q. een nieuwe zoektocht. Terwijl hij werkt aan een boek over een merkwaardig oud landhuis en zijn bewoners, brengt hij stilaan een aantal puzzelstukjes samen, o.m. met hulp van zijn katten. Maar de feitelijke ontknoping blijft uit door het onverwachte overlijden van de hoofdverdachte. Al zevenentwintig verhalen lang worden Qwill en zijn zeldzame katten met succes opgevoerd in het ontrafelen van mysterieuze misdaden. Deze verhalen hebben iets ontwapenends, niet enkel voor kattenliefhebbers, die uiteraard uitgebreid aan hun trekken komen.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Braun , Lilian Jackson . ( Donkere serie . ) [ isbn 9789046111154 ] 2617 ( Donkere serie . ) - 3005 ) De Kat Die Stapelgek Werd . ( In Pickax, het stadje zeshonderd kilometer ten noorden van alles, gonst het van de bedrijvigheid. Zo zal de nieuwe boekenwinkel de Piratenkist binnenkort worden geopend. De bevolking popelt om het resultaat - Braun , Lilian Jackson . ( Donkere serie . ) [ isbn 9789046111154 ] 2617 ( Donkere serie . ) - 3005 ) De Kat Die Stapelgek Werd . ( In Pickax, het stadje zeshonderd kilometer ten noorden van alles, gonst het van de bedrijvigheid. Zo zal de nieuwe boekenwinkel de Piratenkist binnenkort worden geopend. De bevolking popelt om het resultaat -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.