Samengesteld door en met bijdragen van: Lydia van der Weide, Niek Seel

Schrijver:
Titel: Micha Leuw -- een beeld --
Taal: Nederlands
Uitgever: eigen beheer (prijs 15 euro = kostprijs drukkosten, inclusief verzendkosten). Opbrengst voor de jeugd van schaakvereniging Caissa.
Bijzonderheden: Alleen nieuwe exemplaren. Micha Leuw werd in 2006 herdacht door zijn vrienden, 118 blz., met kleurenfoto's.
Beschikbaar: 5 exemplaren
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Samengesteld door en met bijdragen van: Lydia van der Weide, Niek Seelemeijer, Jeroen Hoogenboom - Micha Leuw -- een beeld --

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Klijnkramer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Klijnkramer
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Klijnkramer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Klijnkramer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Klijnkramer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.