Beltman, I. - AAA Duits Deelen

Schrijver:
Titel: AAA Duits Deelen
Taal: Nederlands
Uitgever: Hoenderloo Groep
Bijzonderheden: 2017, 2e druk, softcover, 144 pgs. met div foto's en ill, nw.staat, vz kn NL 4,45
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 24,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- interessant boek (POD oplage 2017) over de aanleg en gebruik van vm. vliegveld Deelen door de Luftwaffe tijdens WO2. Ook wordt ingegaan op het ontstaan van de zg. 'Nachtjacht', de radargeleide Duitse luchtverdediging met nachtjagers die Engelse bommenwerpers op weg naar Duitsland probeerden te onderscheppen.
- Het boek is geschreven i.o.v. Hoenderloo Groep die de Kop van Deelen, het eerst gebouwde complex van de vm. Fliegerhorst Deelen, nu in eigendom heeft.
- tevens leverbaar: 1e druk (2007), hardcover met stofomslag, euro 29,50
Verder lezen

DRG uit Velp

Logo DRG

Airwar & Market Garden Battlefieldtours, boeken & DVD, publicaties, onderzoek, lezingen op gebied van Krijgsgeschiedenis mn. WO2, Luchtoorlog '40-'45, Market Garden '44,

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beltman, I. - AAA Duits Deelen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DRG

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DRG
  • Na uw bestelling ontvangen u en DRG een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DRG vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DRG kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.