Monette, Paul - Lust en leven; roman; vert. (uit het Amerikaans

Schrijver:
Titel: Lust en leven; roman; vert. (uit het Amerikaans) door Tjark Keijzer. - Vert. van: Afterlife. - 1990.
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1991/1e dr./328 p./paperback/nieuw
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tegen de kleurrijk beschreven achtergrond van Los Angeles portretteert Paul Monette het leven van drie mannen die weer moeten leren leven en beminnen na een groot verlies. Een van hen heeft deze ervaring net achter de rug en loopt nu de kans alles nogmaals te moeten meemaken. De woede van de ander zal misschien tot geweld leiden omdat de buitenwereld onverschillig blijft voor de gevolgen van dit verstoorde leven en de derde probeert zijn verdriet te begraven onder New Age-clichés. Alle drie voeren ze een verwoede strijd tegen de tijd.
'Lust en leven' past in de Amerikaanse traditie van homo-romans en is te vergelijken met David Leavitts werk, wellicht zelfs nog meer met dat van Alan Hollinghurst. De roman gaat ongetwijfeld over meer dan de verhoudingen tussen een stel Amerikaanse mannen. Paul Monette wil de lezer duidelijk maken dat het leven van seropositieven zich beweegt op de gevaarlike grens tussen enorme vrijheid en onvrijwillige beperking. Het seksleven van hen kan uit de aard der zaak volstrekt compromisloos zijn. De hoofdpersonen in 'Lust en leven' kiezen uiteindelijk voor een kort en hevig bewogen leven in het teken van de onbeknotte seks.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.