White, Edmund - De lege kamer; roman; vert. (uit het Engels) do

Schrijver:
Titel: De lege kamer; roman; vert. (uit het Engels) door Jan Fastenau. Vert. van: The beautiful room is empty. - New York : Knopf, 1988.
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1988/1e dr./216 p./paperback
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'De lege kamer' wordt verteld door dezelfde hoofdpersoon als 'Het verhaal van een jongen'. In een aantal samenhangende episoden schetst de verteller zijn ervaringen van ongeveer zijn zestiende tot zijn dertigste levensjaar. Hij groeit op aan het begin van de homobevrijding, de laatste scènes uit het boek gaan over de Stonewall-rellen in 1969.

Edmund White zegt zelf over DE LEGE KAMER: 'Ik vond het nodig om dit boek juist nu te schrijven. Het is belangrijk jonge lezers die na 1969 hun homoseksualiteit ontdekten, duidelijk te maken wat het toen was om in een tijd te leven waarin homoseksualiteit nog eenvoudigweg als een ziekte werd gedefinieerd en we nog vrijwel geen notie hadden van identiteit en bevrijding. Ik schreef 'De lege kamer' met de gedachte aan aids in mijn hoofd. Aids daagt de homoseksuele gemeenschap uit en daarom wilde ik laten zien hoe het leven was en hoe het weer zou kunnen worden als we onze burgerlijke vrijheden verliezen'.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.