Makken, Bert - Er is meer liefde dan je denkt; gesprekken over

Schrijver:
Titel: Er is meer liefde dan je denkt; gesprekken over homoseksualiteit
ISBN: 9070464802
Taal: Nederlands
Uitgever: Roze Front/De Woelrat
Bijzonderheden: 1988/1e dr./64 p./paperbackje
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bert Makken voerde ter gelegenheid van de Roze Zaterdag 1988 een aantal gesprekken met mensen uit de omgeving van homoseksuele mannen en lesbische vrouwen. Zo sprak hij met een leerling van een homoseksuele leraar, met een ouderpaar van een homoseksueel kind, met een buurman en met een ex-partner.
Leidraad van de interviews was de stelling 'Nederland schijntolerant'.

Uit de nabeschouwing: "Misschien dat homoseksualiteit het bevattingsvermogen te boven gaat en men er eigenlijk toch geen raad mee weet. (...) Duidelijk is dat aan de tolerantie grenzen zijn. Er moeten er vooral niet te veel van zijn, er moet geen gettovorming optreden en ze moeten niet al te raar doen.'
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.