Hafkamp, Hans, en Maurice van Lieshout (Redactie) - Pijlen van

Schrijver:
Titel: Pijlen van naamloze liefde; pioniers van de homo-emancipatie
ISBN: 9062221734
Taal: Nederlands
Uitgever: SUA
Bijzonderheden: 1988/1e dr./208 p./paperback
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tot de jaren vijftig van onze eeuw is de geschiedenis van de homo-emancipatie vooral een gesciedenis van individuen. Een geschiedenis van schandalen, processen, pamfletten en pseudoniemen. Een geschiedenis van uitgefloten redenaars, opgesloten wetsovertreders, en geweigerde promovendi. Een geschiedenis van gebroken carrières en in ballingschap eindigende levens. Maar ook een geschiedenis van opmerkelijke speurzin en ijver, grote persoonlijke moed, originele ideeën, kleine en grote successen en talloze geschriften die het bestuderen nog steeds waard zijn. Die geschiedenis wordt in dit boek verteld in de beschrijvingen van leven en werken van zo'n dertig mannen die, ieder op hun eigen manier, opkwamen voor het lot van mannen die van mannen houden.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.