Mae - Mae West is dood; door Simon Burt, Rebecca Brown, James P

Schrijver:
Titel: Mae West is dood; door Simon Burt, Rebecca Brown, James Purdy e.a./verhalen
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1989/1e dr./184 p./paperback
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Adam Mars-Jones verzamelde in 'Mae West is dood' elf verhalen onder de noemer 'recent gay and lesbian fiction'. Deze bundel bevat liefdesverhalen en ook een aantal komische, lichtelijk bizarre verhalen.
'De schoonheid van de lange-afstandsloper' is een liefdesverhaal. Het meisje dat in dit verhaal een marathon loopt, krijgt veel kritiek te verduren van haar vriendin, die deze krachtproef maar een seksistische en verwerpelijke vorm van vermaak vindt. Dat het de marathonloopster niet om de overwinning gaat, maar om de solidariteit tijdens het lopen, weet ze haar vriendin nog op tijd duidelijk te maken, zodat aan de finish van de wedstrijd en aan het einde van het subtiel gestructureerde verhaal alles toch uitloopt op en happy-end.
'Floral street' is een humoristisch verhaal, waarin het volstrekt normale en het ongerijmde vlak bij elkaar liggen. Een leraar annex huisvader, die een dubbelleven leidt en naast zijn gewone bestaan in een seksclub werkt met steeds wisselende partners, krijgt op zijn verjaardag verrassend gezelschap. Voor die avond heeft men een jonge jongen voor hem geëngageerd: op het podium ziet hij dat het zijn zoon is.

In 'Mae West is dood' zijn verhalen opgenomen van: Simon Burt, Rebecca Brown, James Purdy, Anne Leaton, David Cook, Jane Rule, Merril Mushroom, Sara Maitland, Joseph Torchia en Barbara Ellen Wilson.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.