Chabon, Michael - Geheimen van Pittsburg; vert. (uit het Engels

Schrijver:
Titel: Geheimen van Pittsburg; vert. (uit het Engels) door Piet Verhagen. Oorspr. titel: Secrets of Pittsburgh. - 1988.
ISBN: 9027419167
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: 1988/1e dr./222 p./paperback
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
GEHEIMEN VAN PITTSBURGH beschrijft een episode uit het leven van de zojuist afgestudeerde Art Bechstein die de zomer in Pittsburgh doorbrengt als hulp in een boekhandel. Art's vader wil dat zijn zoon opgroeit tot een repspectabel burger, ook al kunnen zijn eigen zaken het daglicht niet verdragen. En Art voelt zich nog niet klaar voor volwassenheid. Hij raakt gecharmeerd van zijn excentrieke naamgenot Arthur Lecomte en diens losbandige vriendenkring, waaronder de legendarische motorheld Cleveland. Hij wordt heen en weer gesleurd tussen een homoseksuele relatie met Arthur en een verhouding met het meisje Phlox.
En Cleveland doet radeloze pogingen om met Bechstein Senior en zijn dubieuze zakenvrienden in contact te komen. Uiteindelijk moet de wereld van Art en z'n nieuwe vrienden wel in botsing komen met die van zijn vader, en de gevolgen daarvan zijn voor niemand te overzien.

'Geheimen van Pittsburgh' is een geestig en scherp geschreven roman over volwassen worden en zelfkennis, over het wankele evenwicht tussen liefde en verantwoordelijkheidszin. Het is het voortreffelijke debuut van een jonge en begaafde auteur.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.