Rijsdijk, Mink van - Twintig rode rozen en een rose; over ouder

Schrijver:
Titel: Twintig rode rozen en een rose; over ouders van homoseksuele kinderen
ISBN: 9024246199
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok
Bijzonderheden: 1986/1e dr./68 p./paperback
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wat gebeurt er met ouders, die ontdekken dat een van hun opgroeiende kinderen homoseksueel is? Het mag dan vrij algemeen bekend zijn dat 5% van de Nederlandse bevolking homoseksueel is, de meeste ouders gaan er niet vanuit dat hun kind onder die 5% zou kunnen vallen.

Als dat toch het geval blijkt, worden zij geconfronteerd met problemen waar ze niet op voorbereid waren. Dromen rondom het bewuste kind worden wreed verstoord, zorgen voor de toekomst stapelen zich op. Verdriet bepaalt de sfeer in huis. Hoe moeilijk is het je homoseksuele kind te accepteren? Hoe vertel je het de buren en de familie? Hoe bang is men voor afwijzing en veroordeling?

Over deze precaire vragen scheef Mink van Rijsdijk op haar eigen duidelijke manier 'Twintig rode rozen en één rose'. Een boek waarin vooral ook de ouders van homoseksuele kinderen zelf aan het word komen.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.