Preston, John; Leigh Rutlidge, Roy F. Wood e.a. - Echte jongen

Schrijver:
Titel: Echte jongens; spannende erotische verhalen over mannen
ISBN: 978053333068
Taal: Nederlands
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: 1994/1e dr./176 p./paperback
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Je komt ze op de meest onverwachte plaatsen tegen: op straat, in de supermarkt of in de soportschool, op een terras, in een stille bibliotheek of 's avonds in de disco. Ze zijn geheimzinnig spannend of onschuldig, mooi of boeiend, onbenaderbaar of juist toeschietelijk, maar het zijn altijd Echte Jongens.

In deze gevarieerde bundel, waarin verhalen van moderne, spraakmakende auteurs zijn opgenomen, gaat het steevast om de aantrekkingskracht tussen jongens onder elkaar, soms aarzelend, vaak onweerstaanbaar. Of hun onvoorspelbare ontmoetingen nu romantisch of tragisch aflopen, leiden tot ware liefde of alleen opwindende seks, een hartstochtelijk weerzien of een onvermijdelijk afscheid, in elk verhaal gaat het om herkenbare gevoelens van Echte Jongens.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.